Транспрес ООД
София 50 - 300 служителя

Компания

Транспрес ООД е водеща логистична компания в България, създадена преди повече от 25 години с фокус върху транспортните услуги. Ние сме иновативна компания, която е с висок приоритет, следващ принципите за активно и интелигентно опазване на околната среда. Транспрес обединява хора, технологии и транспортна мрежа и разчита на екип от професионалисти и партньори, които са движещата сила на компанията. Фирмата изпълнява услуги в сферите на: транспорт на комплектни и частични товари / транспорт на групажни пратки / куриерски и логистични услуги. Желанието на Транспрес е да обхване тези процеси в глобален план и да покрие възможно най-широк спектър от транспортни услуги доведе до естественото партньорство с DACHSER през 2008 година, а то от своя страна е изключителна възможност за използване на единна европейска мрежа.

Нашата цел – да обединим хора, технологии и транспортна мрежа по начин, който постоянно да разкрива нови възможности за развитие. Да поддържаме семейството си от професионалисти все така голямо, да се развиваме ежеминутно и да предлагаме на клиентите си най-добрите услуги.

Всеки от нас търси най-доброто място за работа. В Транспрес идеите на всеки са от голямо значение. Ще инвестираме в твоя талант, защото хората са най-големият ни актив, допринасящ за общото развитие на всички ни. Ти можеш да разгърнеш потенциала си! Позволи ни да ти помогнем! Заедно сме по-силни!

Не можете да промените мястото, на което се намирате за един ден или за една нощ, но можете да промените посоката си. А ние? Ние можем да Ви помогнем за това!

Careerdays.bg